Kwaliteitskeurmerk

De Pot-Cymbidium behoort tot de Orchideeën familie welke oorspronkelijk afkomstig is uit het Hymalayagebergte. De exclusieve Pot-Cymbidiums worden thans onder strenge kwaliteitsnormen in een moderne geoutilleerde Amstelveense kwekerijen voor de Europese markt opgekweekt.

Omdat onze Pot-Cymbidiums voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen brengen wij deze producten onder het unieke BW KEURMERK in de handel.

Door onze gemechaniseerde en geautomatiseerde werkwijze, welke is gekoppeld aan een geïntegreerd kwaliteitbeheersysteem en onze jarenlange ervaring met zeer betrokken medewerkers zijn wij in staat om "JUST IN TIME" en "TAILOR MADE" aan de export, groot- en detailhandel ons product in een constante hoge kwaliteit te leveren.

Het BW keurmerk staat dan ook voor garant voor een in een breed assortiment verkrijgbare, aantrekkelijk geprijste Pot-Cymbidium in een hoge kwaliteit. Het unieke, , schadebeperkende en verkoopbevorderende verpakkingsconcept zorgt voor een exclusieve uitstraling van dit hoogwaardige product.